Over ons

Schildersbedrijf Zonnenberg is een klein schildersbedrijf, het bedrijf is opgericht in 1963.

Schildersbedrijf Zonnenberg staat voor u klaar in Nijmegen en omgeving. Onze werkzaamheden houden o.a. in het: onderhoudsschilderwerk, binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, scan (glasweefsel) muurverven aanbrengen , en houtrotreparaties. Wij werken voor particulieren maar ook voor bedrijven en instellingen in Nijmegen en omstreken.

Onze doelstelling is om de werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren, daarbij rekening houdend met de plaatselijke omstandigheden. Overleg tijdens de werkzaamheden is mogelijk, aangezien de eigenaar meewerkt en daarom snel aanspreekbaar is.

Tevens zijn wij aangesloten bij de branche organisatie OnderhoudNL, de stichting Erkenningsregelingen voor het schilders- en afwerkingsbedrijf, kort gezegd AF-erkend.

Prijsopgaven zijn gratis, met uitzondering van verzekeringswerk. Hiervoor wordt een bedrag van 50 euro in rekening gebracht, welke bij uitvoering van de werkzaamheden in mindering gebracht zullen worden op de rekening

Hoe komt een prijsopgaaf tot stand?

U vult een contactformulier in op deze website, vervolgens zullen wij binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Ook kunt u direct contact met ons opnemen door te bellen naar de telefoonnummers 06-53684678.

Wij maken dan een afspraak met U om de werkzaamheden op te nemen.

Na deze afspraak maken wij een schriftelijke prijsopgaaf en sturen deze per post of email naar u toe. Indien U vragen heeft n.a.v. deze prijsopgaaf, zullen wij deze telefonisch of via e-mail beantwoorden.

Wanneer U de prijsopgaaf goedkeurt, zendt U een ondertekende kopie van de prijsopgaaf terug.

Call Now Button